Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Pregled vlasišta i kože...

Linija proizvoda Rougj predstavlja kozmetiku posebne namjene koja regenerira, obnavlja i čisti svaki tip kože. Kvalitetu proizvoda garantiraju kontrole koje se provode u svakoj fazi proizvodnje. Rougj proizvodi su hipoalergeni i razvijeni u suradnji s vodećim Europskim sveučilištima, te odgovaraju najvišim Europskim standardima.

 

RougjHair preparati stvoreni su kako bi rješavali sve učestale, ali i specifične probleme s kosom i vlasištem - prhut, ljuskanje kože vlasišta, prekomjerno izlučivanje žlijezda lojnica, posljedice seboreje i sl.

 

Rougj i RougjHair omogućuju besplatne preglede kože i vlasišta, kao i stručno savjetovanje od strane visoko educiranih stručnjaka u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Pregledi od strane Rougj promotora vrše se pomoću mikrokamere kojom se ispituje koža lica, tjeme i vlasište, te se na temelju rezultata određuje kombinacija proizvoda prilagođena Vašem problemu i potrebama.

 

Novosti u apotekama Eurofarm EDAL

Obaviještavamo sve naše cijenjene kupce da od sada u našem asortimanu, u apotekama Eurofarm EDAL možete kupiti medicinsku opremu i ortopedska pomagala brendiranih evropskih proizvođača, po vrlo pristupačnim cijenama. VARITEKS, JUDO, NEXUS, SILICO PAD, OLD, STOMA MEDICAL, UNOMEDICAL, ATLAS, ACTION...


(05.11.2012.) Stručni tim Apoteke Euofarm EDAL

----------------------------------------------------------------------------